Min baggrund

imageRAB registreret Integreret NLP Psykoterapeut, Sandplayterapeut, Spædbarnsterapeut og Master Trained Coach, Medlem af Dansk Psykoterapeutforening MPF

Jeg hedder Majbrith Annesen. Jeg er oprindelig uddannet lærer, og har arbejdet i folkeskoler og ungdomsskoler i alle årene der efter. I 29 år har jeg været leder i skoleverdenen, som pædagogisk leder og skoleinspektør i folkeskolen, og som forstander på en ungdomskostskole. Nu hvor jeg er gået på pension har jeg mulighed for at bruge mere tid på mine private klienter og på mine opgaver som formidler hos Yes2Life i Silkeborg

Jeg er MPF – Medlem af Dansk psykoterapeutforening, og medlem af Dansk NLP Psykoterapeut Forening, hvorigennem jeg er RAB registreret. Siden jeg blev færdig med min uddannelse som Coach og Psykoterapeut, har jeg brugt denne færdighed hver eneste dag i mit daværende arbejde på skolen, og til de børn og voksne der kommer til mig i min private terapi.

Mit arbejdsliv har givet mig stor erfaring i mødet med børn og voksne. Skolen skal være ramme om vækst af personlighed, viden og færdigheder. I perioder kan livet dog for de fleste af os spænde ben for, at denne udvikling altid kan foregå optimalt, fordi andre ting tager fokus. Min terapeutiske uddannelse har i denne sammenhæng gjort mig mere kvalificeret til, at give det lille skub, der skal til for at få en positiv udvikling sat i gang igen.